Om mig

Jag bor tillsammans med labradorerna, katterna och ett gäng hönor på Ekerö på Mälaröarna utanför Stockholm. Jag har alltid haft ett stort djurintresse och är uppväxt med schäfer. När jag flyttade hemifrån var det hästar som gällde under en lång period då jag tog igen att jag aldrig fick lära mig rida som liten. Numera är det hundar för hela slanten!

Labradoren passar mig bra. Vänlig och alltid glad. Ställer upp på det mesta. Gillar att jobba men också att slöa tillsammans i soffan. Självklart kan labradoren även bli ganska odräglig om man inte passar upp och ger den rätt förutsättningar.

Tillsammans tränar vi viltspår, rallylydnad, apportering och ställer ut. Mest för husbehov men ibland för prov och tävling. Träning ska vara kul! Jag gillar klickertänket (med eller utan klicker). Jag är utbildad instruktör via svenska spaniel och retrieverklubben men har inte så mycket kurser just nu.